Prenájom kamerovej techniky a príslušenstva

Date
12.2.2021
Category
Nezaradené

Vyskúšali ste už prenájom kamerovej techniky?

Ak ste profesionálny kameraman alebo amatérsky nadšenec, viete, že dobré vybavenie môže byť drahé. Navyše, trh rýchlo produkuje novinky v oblasti techniky a vybavenie rýchlo starne a stráca na hodnote. Do hry tak vstupuje čoraz obľúbenejšia možnosť prenájmu kamerovej techniky.

Prenájom môže byť krátkodobý, ktorý využívajú najmä majitelia firiem na jednorazové natáčanie. Dlhodobý prenájom si zase najčastejšia volia nadšenci, častokrát s cieľom vyskúšať vhodnosť parametrov danej kamery alebo pre vlastnú produkciu kvalitných záberov. A v prípade, ak si chcete techniku vyskúšať pred jej kúpou, môžete si ju požičať na niekoľko hodín a lepšie sa tak rozhodnúť pred investíciou.

Prenájom fotografického vybavenia má niekoľko výhod

  • Náklady na prenájom sú oveľa nižšie ako náklady na nákup techniky. Toto, samozrejme, platí iba v prípade, ak si nechcete väčšie množstvo techniky prenajímať príliš často. V drvivej väčšine prípadov sa však prenájom oplatí viac ako kúpa.
  • Máte možnosť vyskúšať si konkrétnu techniku a zistiť, či vám vyhovuje. Neskôr, keď sa rozhodnete investovať, budete presne vedieť, ktorá technika vám vyhovuje. V nákupe tak neurobíte krok vedľa.
  • Mnoho ľudí rieši prenájom pri cestovaní. Eliminujú sa tak obavy z poškodenia vlastnej techniky pri cestovaní a problémy s nadmernou batožinou.
  • Prenájom je skvelé riešenie pri jednorazovej akcii. Ak nie ste aktívny fotograf/kameraman a potrebujete iba občas niečo nafotiť alebo natočiť video, nekupujte si “firemný fotoaparát”, ktorý bude zvyšok roka ležať v skrini a dlho čakať na ďalšie použitie. Prenajmite si techniku vtedy, keď ju potrebujete.
  • Prenájom ako dočasné riešenie v prípade, ak je vaša technika v oprave. Môžete pokračovať v práci a nemusíte čakať na dokončenie opráv.
  • Môžete často striedať techniku a hrať sa. Veľa ľudí jednoducho rado skúša novú techniku. Kupovať si nové kúsky vždy, keď sa objavia na trhu vie byť finančne náročné a následný predaj je vždy stratový. Prenájom vám umožní hrať sa s novinkami bez zbytočnej investície.

Kde si prenajať kamerovú techniku?

Existuje veľa rôznych možností prenájmu vybavenia. Jedným z nich je ZEBRA rental. Chcete si nechať poradiť alebo máte konkrétnu predstavu o objednávke, navštívte nás online na  www.zebrarental.sk

ZEBRA rental kontakt: 0911 895 676